Bestel veilig zonder account. Kies uw bezorgmoment. Alles op voorraad. Snel in huis. tel : 085 878 0136

Nieuwe sokken online!

100 procent katoenen damessokken.

(februari 2018) Op veler verzoek hebben we het ondergoed van 100% katoen uitgebreid met damessokken in wit en zwart. 7 paar voor 8.95. Het zijn dunne sokken zonder elastiek in het boord. Speciaal voor mensen die alleen katoen aan hun lijf verdragen.

Antislip sokken, we hebben ze weer!

(oktober 2017) De huissokken met antislip zijn lang uit ons aanbod geweest maar nu hebben we ze weer in grote hoeveelheden ingekocht. Deze fijn huissokken zijn gemaakt van 50% wol, 25% acryl en 25% polyamide. Onder op de noorse sokken zit een goede antislip en ze hebben een mooie prijs. 4.95 per paar.

Bamboe sokken badstof zool en bamboe kniekousen!

(9 oktober 2016) Vanwege het succes van de bamboe sokken voor de zomer hebben we voor frissere dagen ook bamboe damessokken met badstof zool en bamboe herensokken met badstof zool in de collectie. Ook bamboe heren kniekousen en bamboe dames kniekousen hebben we nu in het assortiment.
Kijk vooral ook naar de filmpjes op YouTube!

Bamboe sokken

(25 maart 2016) U kunt bij ons nu ook bamboe sokken kopen. We hebben ze in drie modellen: sneakersokken, korte sokken en gewone sokken. Voor dames en heren. Om te ze goed te laten zien hebben we er een filmpje van gemaakt!

Katoenen sneakersokken voor heren

(26 januari 2016) We hebben goed ingekocht op het gebied van sneakersokken of enkelsokken. Ook tot maat 50! Gewone sneakersokken, sneakersokken met badstof zook en oortje, en de katoenen biker enkelsokken met badstof zool en extra elastiek op de enkel. Allemaal 85% katoen, dus heerlijk voor in de zomer.

Vrolijke wollen damessokken van Harco

(20 december 2015)Het wil nog niet echt winteren maar wij hebben toch maar vrolijke wollen wintersokken ingeslagen. Sokken met gezellige ruitjes in het been, en sokken met aan de binnen kant een isolerende laag met lusjes. Dames deze winter hoeven we echt geen koude voeten te hebben.

Lamswollen sokken ingekocht

(6 december 2015) Heerlijk zachte lamswollen sokken hebben we tegenwoordig. Voor zowel heren als dames Het zijn ecologisch gekleurde sokken. Ze hebben dan ook zachte natuurlijke tinten. Bruin, wolwit en grijs. Eigenlijk kun je deze sokken het beste eerst wassen voordat je ze aantrekt. Zo uit de verpakking zijn ze iets aan de grote kant, maar na een wasbeurt zijn ze precies op maat.

Nieuw merk damessokken: Heat Keeper

(4 december 2014)Deze thermosokken en thermo kniekousen voor dames zijn geschikt voor dames die langere tijd in een koude omgeving zijn. Of dit nu op de motor is, in een koelcel of in een tochtig huis.
Ze zijn gemaakt van 91% Acryl, 7% nylon en 2% elasthan. We hebben twee paar kniekousen en drie paar sokken voor u uitgezocht om de winter gegarandeerd met warme voeten te doorstaan.

Assortiment Boru sokken is aangevuld.

(9 november 2014) We hadden al 1 paar sokken van Boru maar nu hebben we het assortiment flink uitgebreid. Dit zijn hele fijne sport- of werksokken. Het zijn wat dikkere sokken met een badstof voetzool, een onvoelbare naad en een perfecte pasvorm. Zowel de variant met wol als de variant met katoen is van superieure kwaliteit.

Nieuwe merken herensokken

(01-10-2014) De herensokken zijn uitgebreid met twee nieuwe merken. Beide merken maken slijtvaste comfortabele sokken die geschikt zijn om tijdens het werk te dragen. De herensokken van het merk Kariban staan er al op. We hebben daar drie type sokken van ingekocht. Korte sportsokken, zwarte trekking sokken en zwarte herensokken van katoen met polyamide. De werksokken van Portwest zijn echt gericht op zware werkomstandigheden.

100 procent katoen sokken voor dames en heren.

(29-05-2014) Met de komende zomer in het vooruitzicht hebben we meerpacks dames en herensokken in gekocht van 100 procent katoen. Ze zijn effen en naadloos. De herensokken gaan in 6-packs en de damessokken in 7-packs. Dit zijn dunne effen sokken in verschillende kleuren. Er is een speciale pagina waar alleen de artikelen staan van 100% katoen. In het komende weekeinde komen de laatste sokken ook online. Het assortiment van dames en heren is uitgebreid met sportsokken met 50% coolmax.

Fijne wandelsokken voor dames

(10-04-2014) Ook voor de dames nu goede wandelsokken in het assortiment. Ze zijn bij de sportsokken ondergebracht. Dit 2-pack wandelsokken zijn precies hoog genoeg om net boven een stoere boot uit te komen, en kort genoeg om zoveel mogelijk been bruin te laten worden. In blauw en kaki. We hebben er een 3-pack zwarte korte wandelsokken bij.

Nieuwe lente nieuwe sokken!

(31-03-2014)Nieuwe 3 en 5 packs sneakersokken of enkelsokken staan erop. Leuke voordelige setjes met bloemen en strepen voor dames, en basis sneakersokken in grijstinten voor de heren. Volgende week volgen de korte zwarte sokken en ook de wandelsokken voor dames komen dan online. (20-03-2014)De lente is begonnen en daar horen nieuwe sokken bij. De zomer collectie van Bonnie Doon is al binnen. We hebben daar 20 nieuwe damessokken van uitgezocht. Volgende week komen er nog meer lente sokjes bij. Sneakersokken en we hebben ook onze zinnen gezet op meer keuze in sportsokken, wandelsokken en werksokken voor dames.

Nieuwe sokken staan erop

(17-01-2014) De nieuwe warme sokken staan erop! De winter is niet gekomen maar de sokken wel. We hebben er drie nieuwe sokken merken bij: Apollo sokken, Angro sokken en Xtreme Sockswear.

Nieuwe warme sokken

(11-01-2014) In de komende week komen er veel mooie nieuwe warme sokken binnen bij Domak.nl. Het zijn vooral werksokken, outdoorsokken en wandelsokken in basis kleuren. Ook de wat dunnere wollen sokken worden uitgebreid in het assortiment. De warme sokken komen net binnen op het moment dat de weersvoorspellingen aangeven dat het kouder wordt. We hebben natuurlijk al een aantal warme sokken met wol in het assortiment. Maar blijf de komende week uitkijken naar die nieuwe variaties. Hier onder vast een lijstje van de warme wintersokken die u komende week bij ons kunt verwachten:

  • Apollo worker 3-pack, twee verschillend soorten. Ideale warme sokken voor in schoenen met stalen neuzen.
  • Apollo extreme sport collection 2-pack, welliswaar van katoen maar met badstof zool voor de isolatie.
  • Apollo Norwegian 3-packs in blauw, zwart en bruintinten. Met 44% wol en extra sterk.Deze warme noorse sokken zijn ook heel gescikt voor in een veiligheidsschoen
  • Xtreme walking. Deze warme wandelsokken hebben een dubbele boord en een isolerende badstof zool. In blauw en zwart.
  • Angro Outdoor socks, ook met 40% wol en van supersterke kwaliteit. Warme sokken geschikt als wandel en werksok. Ze komen binnen in verschillende kleurvariaties.
  • Angro supersterke sokken met 40% wol tot en met maat 53. We hebben dan dus ook warme sokken voor grote voeten.
  • Angro sokken tegen bloedvaten vernauwing. Sokken met wol zonder elastiek en met een extra brede boord.
  • Verder verwachten we ook nog sport sokken, hiker sokken, sneaker sokken en biker sokken.

Terug naar vorige pagina
Copyright © 2013-2019 Domak.nl