Bestel veilig zonder account. Kies uw bezorgmoment. Alles op voorraad. Snel in huis. tel : 085 878 0136

Wat betekent SSL?

Veilige verbinding
Secure Sockets Layer (SSL)
SSL is een protocol dat een gecodeerde tunnel maakt tussen uw computer en de webpagina die u bekijkt.

SSL wordt door websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding met webpagina's waarop persoonlijke gegevens moeten worden ingevuld zoals bij online aankopen en financiële transacties. Hierdoor zal alle informatie over uw ondergoed tijdens het verzenden vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk wanneer u op een webpagina bent waarop u persoonlijke gegevens moet invullen. Voor een SSL verbinding is een SSL-Certificaat noodzakelijk.
Een websitebezoeker kan aan de hand van een SSL-Certificaat zien wie de eigenaar van de website is en wie het certificaat heeft afgegeven. Wanneer u op een webpagina bent waar beveiliging vereist is kunt u op het slotje klikken in de adresbalk en het certificaat inzien.

SSL is een wettelijke eis
In de wet staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom gebruik te maken van een SSL-Certificaat.

Account
U kunt bij Domak.nl veilig winkelen met of zonder account. Met het aanmaken van een account geeft u toestemming om uw persoonlijke gegevens op te slaan en te bewaren. Een account op zich voegt echter niets toe aan een veilige verbinding. De SSL zorgt met of zonder account voor de veilige verbinding. Wanneer u vaak sokken en onderbroeken koopt kan het makkelijk zijn dat uw gegevens direct beschikbaar zijn. U moet dan wel een wachtwoord aanmaken en onthouden.

Terug naar vorige pagina

Copyright © 2013-2019 Domak.nl