Bestel veilig zonder account. Kies uw bezorgmoment. Alles op voorraad. Snel in huis. tel : 085 878 0136

Verzenden en retourneren

Download de verzendinformatie van Domak.nl sokken en onderbroeken in pdf

Verzenden
Uw bestelling wordt verwerkt zodra uw betaling is ontvangen. U ontvangt een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling ontvangen is én zodra uw bestelling verzonden wordt met uw Postnl track en tracé code zodat u de bestelling kan volgen.

Verzendkosten

Nederland
De verzendkosten inclusief de verpakkingskosten binnen Nederland zijn 3,95 euro incl. btw. Vanaf 44,99 euro geen verzendkosten binnen Nederland.

België
De verzendkosten inclusief de verpakkingskosten naar België zijn 6,95 euro incl. btw. Vanaf 50,00 euro 3,95 euro incl. btw. en vanaf 75,00 euro geen verzendkosten naar België.

Levertijd
Het bezorgen van uw bestelling wordt verzorgt door Postnl. Er worden alleen van maandag tot en met vrijdag - met uitzondering van feestdagen - pakketten verwerkt bij Postnl. Pakketten en brievenbuspakketten worden wel op zaterdag bezorgd.
Alle bestellingen die op maandag tot en met vrijdag voor 16.00 uur worden gedaan en betaald worden standaard de zelfde dag verstuurd of op de datum die u heeft gekozen in het Postnl keuzemenu voor het afrekenen van uw bestelling. Bestellingen gedaan op zaterdag en zon- en feestdagen worden standaard de eerstvolgende werkdag verzonden.

Retouren
Retourneren van artikelen kan binnen 14 dagen na uw aankoop. Uit hygiënisch oogpunt, omdat het om sokken en onderbroeken gaat, nemen we geen artikelen retour die gebruikt zijn. Artikelen dienen in de originele ongeschonden verpakking geretourneerd te worden. De kosten voor het retourneren van een pakketje zijn voor uw rekening. Zorg voor voldoende frankering en stuur het naar onderstaand adres. Vermeld duidelijk bij het retourneren uw bestelnummer en uw IBAN bankrekeningnummer. Na ontvangst en beoordeling van de artikelen maken wij direct het geld van de geretourneerde artikelen weer naar uw bankrekening over.

Wij controleren:
Of de labels nog origineel aan de sokken/onderbroeken zitten (mogen niet losgemaakt zijn);
Of de sokken/onderbroeken niet gepast/gedragen zijn;
of de sokken/onderbroeken in de originele ongeschonden verpakking zitten;
of uw ordernummer en uw bankrekeningnummer kloppen;
of het pakketje voldoende is gefrankeerd. (kosten voor retourneren zijn voor uw rekening)

Retouradres;
Domak.nl
Merenborch 60
4132 HC Vianen


Per 1 januari 2014 bezorgt postnl geen post en brievenbuspakketten meer op maandag.
De pakketbezorger komt wel op maandag.


http://www.postnl.nl/zakelijke-oplossingen/pakket-versturen/tarieven/
Besteld op maandag t/m vrijdag voor 16.00 uur;
maandag - dinsdag in huis
dinsdag - woensdag in huis
woensdag - donderdag in huis
donderdag - vrijdag in huis
vrijdag - zaterdag in huis
zaterdag en zondag - dinsdag in huis

Voor België rekent u 1 werkdag extra.

Zie ook www.postnl.nl

Niet thuis?
U kunt met uw postcode en huisnummer op www.postnl.nl, tot drie dagen vooruit, bekijken hoe laat u de pakketbezorger met uw sokken en onderbroeken kunt verwachten. Wanneer een pakket niet bij u kan worden afgeleverd wordt het standaard bij uw buren aangeboden. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij uw buren, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website mijnpakket.postnl.nl/inbox een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat u beter uitkomt.

Pakket afhalen
Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en u uw pakket met sokken en boxershorts niet hebben kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen op één van de PostNL Postkantoren. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitimeren.

Geen bezorging bij de buren?
Wilt u geen bezorging van uw sokken, boxershorts en slips bij de buren, dan kunt u de afzender vragen om 'niet bezorgen bij de buren' op het pakket te vermelden. In dat geval wordt het pakket met boxershorts, slips, kniekousen en sokken alleen bij u aangeboden. Pakketten met verhoogde aansprakelijkheid worden niet bij de buren bezorgd. Deze pakketten worden wel een tweede keer bij u aangeboden. Bent u bij een tweede poging ook niet thuis, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen bij één van de PostNL Postkantoren.

U dient bij het ophalen van uw pakket met beenmode en ondergoed altijd een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.


Terug naar vorige pagina
Copyright © 2013-2019 Domak.nl